Bryllup

Det er dagen i har set frem til. Dagen hvor i siger JA til hinanden med famile og venner samlet omkring jer. I er spændte, og sommerfuglene flyver rundt i maven fra morgenstunden af. Det er en speciel dag, ikke kun for jer, men også for mig. Det er en ære at være med til at forevige jeres bryllupsdag.

Jeg vil være jeres sikre punkt igennem hele dagen, og være med jer for at fange øjeblikkene og den gode stemning.

Jeres dag skal være magisk, fantastisk og fyldt med kærlighed. I skal have en fotograf, som har jeres stilart, og i skal have mavefornemmelsen med, når i vælger, hvem der skal forevige jeres store dag.

Jeres store dag skal foreviges i smukke billeder, og det gør jeg meget gerne, da det er en helt magisk dag!

Med en dygtig fotograf kan gæsterne få lov til at være gæster og ikke bruge dagen på selv, at tage billeder. Nedenstående bryllupspakker er blot forslag, og skulle I ønske noget andet, finder vi naturligvis ud af det.De forskellige bryllupspakker

Bryllupspakke 1 - Bryllupsportrætter

Vi mødes på en aftalt location efter jeres vielse. Her fotografere vi forskellige opstillinger af jer sammen og hver for sig. Vi hygger og laver en afslappet atmosfære, og derved fanger de ægte øjeblikke mellem jer. Der er vil også være tid til at lave detaljebilleder af buket med mere.

Det får i:
- Op til 60 minutters fotografering
- Online formøde

- Personligt online galleri til download af billederne
- Elektronisk bryllupskontrakt
- Mulighed for tilkøb af print

3.500,- 
inkl. kørsel på Lolland-Falster

Bryllupspakke 2 - Vielse & Bryllupsportrætter

Jeg ankommer til kirken ca. 30 min før vielsen, hvor lys mm testes. Jeg tager billeder af den nervøse gom og gæsterne der ankommer. Jeg tager imod bruden, når hun ankommer til kirken, får rettet kjolen og går op af kirkegulvet. Hvis det er tilladt, så tager jeg også billeder under selve vielsen, og når I går ud, riskast mm. Derefter kører jeg hen til den aftalte location, hvor vi tager jeres bryllupsportrætter.

Her får I altså en masse skønne stemnings billeder fra selve vielsen og alle jeres gæster, samt en serie portræt billeder af jer alene (+evt. børn).

Det får i:
 • - Op til 3 timers fotografering
  - Online formøde

  - Personligt online galleri til download af billederne
  - Elektronisk Bryllupskontrakt
  - Mulighed for tilkøb af print

  7.000,- 
  inkl. kørsel på Lolland-Falster

Bryllupspakke 3 - Vielse, Bryllupsportrætter & Reception

Som ved pakke 1 og 2, men efter portrætbillederne tager jeg med til festen/receptionen og sørger for billeder af lokaler, borddækning, gavebord, parfotos og eventuelt et fælles gruppefoto, hvis omgivelserne og tiden tillader det. Og ellers tager jeg en masse stemningsbilleder og hvad I ellers ønsker. Jeg forlader selskabet, når I har sat jer til bords.

Her får I altså foreviget det meste af dagen hvor der sker mest, og alle detaljerne, som der er brugt meget tid og energi på, at gøre helt perfekt.

Det får i:
- Op til 5 timers fotografering
- Online formøde

- Personligt online galleri til download af billederne
- Elektronisk Bryllupskontrakt
- Mulighed for tilkøb af print

8.900,- 
inkl. kørsel på Lolland-Falster

Bryllupspakke 4 - Vielse til brudevals

Med denne pakke får I foreviget jeres store dag fra start til slut. Alt foregår som i pakke 1, 2 og 3, men jeg forlader jer først, når brudevalsen er danset og sokkerne klippet. I mellemtiden tager jeg billeder af maden, taler (med både grin og bevægende tårer) og andre festlige indslag, og ellers er jeg "jeres øjne" til festen. Her får I altså alt foreviget uden at skulle tænke på noget selv. 

Læs mere længere nede......

Det får i:
- Op til 12 timers fotografering
- Online formøde

- Personligt online galleri til download af billederne
- Elektronisk Bryllupskontrakt
- Mulighed for tilkøb af print

14.900,- 
inkl. kørsel på Lolland-Falster
 

Tilkøb - Forberedelse

Det er her magien starter!

Jeg er med bruden fra morgenenstunden, hvor håret bliver sat og makeuppen lagt. Her får I en masse fantastiske og sjove billeder fra starten, da det jo også er en vigtig og stor del af dagen.

1.700,- 


Ønskes der både fortograf hos bruden & gommen kan dette arrangeres

Formøde

Det er vigtigt både for mig og for jer at, vi mødes inden jeres store dag. Derfor afholder vi et elektronisk formøde i ugerne op til jeres bryllupsdag. Her snakker vi dagen igennem og jeres ønsker og forventninger. Der vil også være her vi kan gennemgå det praktiske og i kan stille spørgsmål. 


Formødet aftales når vi nærmer os jeres store dag.

Booking - depositum

Ved bookning fremsendes en elektronisk kontrakt til underskrift samt betales et depositum på 1.500,- som ikke tilbagebetales ved aflysning. Når denne er betalt er fotografen formelt booket - men før betaling er modtaget, er dagen resereveret til dig.

Ved aflysning senere end 3 måneder før dagen, betales halvdelen af den bestilte pakke.

Levering af billeder

Max. 14 dage efter brylluppet får I adgang til et onlinegalleri med alle de udvalgte, redigerede billeder hvorfra i kan downloade billederne.


Ønskes prints, fotobøger eller andet kan dette bestilles via mig.

 

Hvad siger andre:"Tusind tak for de smukke billeder og ikke mindst for at være med til at gøre vores dag en så dejlig og sjov en oplevelse. Vi er rigtig glade for at den måde, du gjorde det på og den stemning du var med til at skabe.
Vi havde den mest vidunderlige dag og fest, og det er bare så dejligt at genopleve alle de mange fantastiske øjeblikke når vi kigger på billederne."

"Hvor er det bare nogle gode billeder du har taget Jeanette!!! Dem er vi bare super glade for!!!! Tusinde tak for dem."

“Tuuusen takk!Kjempe fine bilder
Vi er kjempe fornøyd med det hele!!

"Jeanette er udelukkende den mest kompetente, søde, grinende, imødekommende, professionelle og dejlige fotograf jeg nogensinde har mødt. Hun er overalt og alligevel kan du aldrig se hende. I det skjulte fanger hun øjeblikke der når du kigger på billederne i fremtiden vil få dig til at klukke af grin og måske, fælde en lille tåre."

"Wow, bare wow!! Vi er så glad for vi valgte dig som fotograf til vores bryllup. Du var alle steder og fik fanget så mange fantastiske øjeblikke som vi vil kigge tilbage på med smil på læben. Selv gæsterne snakker stadig om dig"


"Super dygtig, super sød, super sjov, super nærværende og med på alle ideer.
Vi er så glad for du tog billeder ved vores bryllup 30/3 2019."

"Tusinde tak for dig og din personlighed. Vi fortalte dig under formødet at vi ikke var så meget for at få taget billeder, men det skal vi da lige love for at vi glemte alt om i dit selskab. Tak fordi du på så fin vis fik fanget vores dag og i vores ånd."

"Tusinde tak for de flotte billeder, hold da op hvor er der mange rigtigt gode.
Vi er så lykkelige over at vi valgte dig som fotograf og at du havde tid og lyst til at være med."


Heldagsbryllup - Pakke 4

Få foreviget jeres store dag fra start til slut.....

Med denne pakke får I foreviget jeres store dag fra start til slut. Alt foregår som i pakke 1, 2 og 3, men jeg forlader jer først, når brudevalsen er danset og sokkerne klippet. I mellemtiden tager jeg billeder af maden, taler (med både grin og bevægende tårer) og andre festlige indslag, og ellers er jeg "jeres øjne" til festen. Her får I altså alt foreviget uden at skulle tænke på noget selv.En heldags bryllupsfotografering giver jer mulighed for at få taget de billeder som gør at man husker dagen bedre. Det er billeder af fest stedet, den lille blomst i kirkebænken, detaljerne i brudens hår, ringene, skoene, specielle blik og øjeblikke fra selve festen, bryllupskagen og borddækningen der gør at hele stemningen fra dagen bevares.

Her ser du et eksempel på en fotografering af et heldagsbryllup. Jeg var med hele dagen fra morgenen da make up'en bliver lagt, videre i kirken, reception samt til festen og til brudevalsen. Undervejs lagde vi tid ind til at tage portrætter – både klassiske og dem der er lidt sjovere og utraditionelle.

En heldagsfotografering er oplagt til, at forevige i en fotobog. 
Det vil være billeder I vil se igen og igen, for at opleve suset og stemningen fra dagen.