Om mig

For mig er det at fange øjeblikket det mest naturlige i hele verden. Det er dét jeg brænder for - øjeblikket hvor glæden er ægte, stemningen og samhørigheden er forenet, og man kan mærke den der er på fotoet.

Jeanette

Jeg hedder Jeanette Kruckow, er 42 år og bor i Sundby, Nykøbing Falster med min familie. 

Jeg har altid været fascineret af fotografering og kan stadig huske dengang jeg i ungdomsskolen en sommer lånte et kamera for derefter, at ligge nede på Marielyst strand og tage billeder af vores hund. Fotos jeg selv var med til at fremkalde i mørkerummet efterfølgende.

Jeg elsker at bruge naturen meget, da skønne Danmark har så mange muligheder. Jeg er derfor også vild med at bruge det naturlige lys. To billeder bliver aldrig ens, men lige unikke uanset vejret. 

Og så er der menneskerne! At kunne gøre noget for andre – hjælpe med at forevige de dejlige dage, vise mennesker, hvor skønne de er, ved at lave et vellykket portræt, at skabe minder, fastholde det øjeblik og generelt at gøre andre glade – gør mig rigtig glad.

Jeg har fotograferet siden 2015 og meget er sket siden jeg startede. Jeg har blandt andet uddannet mig som fotograf fra Key Point Photography Academy i Odense. Hvorfor? Jeg ønskede at udfordre mig på det jeg elsker, at fotografere og ikke mindst det jeg ikke lige umiddeltbart brænder for. Hvem skulle have troet at jeg ville synes at makrofotografering af blomster og planter ville være sjovt, når det ikke involverer mennesker. 

Nok om mig! 

Velkommen til, se dig omkring og kontakt mig endelig, hvis jeg kan hjælpe dig med nogle billeder. Jeg glæder mig til at se dig foran kameraet. 


De kærligste hilsner 

Jeanette