Generelt

Ekstra digitale billeder

Digital fil, høj opløsning JPG         

100 kr. pr. stk

Tillæg

Pr. påbegyndt halve time 350 kr.
Kørsel pr. km 3,54 kr.*  

*gælder for opgaver uden for Lolland-Falster hvis ikke andet er aftalt.              Hvor mange billeder får jeg?

Jeg kan ikke sætte et antal på, men du får alle de billeder i dit galleri, som fungerer, og som ikke blot er mange “kopier” af samme situation.  Jo længere fotoaftalen er, jo flere billeder.

Galleri

Hvordan får du dine billeder? Når jeg er færdig med redigeringen af dine billeder,  får du tilsendt en mail med link til dit personlige galleri. Herfra kan i ro og mag gennemse billederne, downloade billeder, købe ekstra digitale billeder samt prints.  Antallet af billeder du kan downloade er afhængig af pakken du har valgt. Ekstra digitale billeder kan tilkøbes via galleriet. 


Dit galleri er aktivt i 10 dage.

 

RETTIGHEDER TIL BILLEDERNE, SAMT ET PAR ØNSKER OG OPLYSNINGER

Nogle af de billeder, jeg tager, vil jeg gerne bruge på min hjemmeside, på Facebook og på Instagram. Som fotograf har jeg ophavsretten til billederne, og de må fx ikke efterbehandles eller ændres/beskæres efterfølgende. Kunden køber filer eller print til eget brug, men ikke ophavsretten til filerne.

Selv om jeg har ophavsretten til billederne og må bruge dem, vil jeg altid gerne høre, hvis der er billeder, du ikke har lyst til bliver offentliggjort.

Det er god skik – og jeg vil blive glad, hvis det bliver overholdt – at tagge fotografen på billeder, du lægger på din egen Facebook- eller Instagram-profil. Hvis du er glad og tilfreds med billederne, vil jeg også blive meget glad for en god anmeldelse på min Facebook-side.

Jeg gemmer de udvalgte og behandlede billeder i minimum et år, så hvis du ønsker at købe flere, eller kommer du til at miste dem, som du har købt, kan jeg sende dem til dig igen mod et mindre gebyr.  


Jeg udleverer kun færdigredigerede billeder.