Gravid

Tiden som gravid er helt unik. Visheden om at der vokser et lille menneske inde i maven, som man kommer til at elske ubetinget, er både facinerende og helt igennem enestående. Det er en fantastisk oplevelse, at få lov til at opleve den lille udvikle sig, og maven der vokser. Og tro mig, ingen maver er ens.


Forevig din graviditet med elegante og stilrene billeder i naturen eller studio.


Graviditetssession on location

Vil du foreviges i den smukke natur, så er det helt klart en graviditetssession on location du skal vælge. Vi har så mange smukke lokationer i området og vi vælger i fælleskab hvad der passer bedst. Det bedste tidspunkt på døgnet, at lave disse location billeder er lige omkring solnedgang hvor lyset er HELT fantastisk. Solopgangen har også sit helt eget lys og kan godt virke lidt blødere og romantisk , hvor solnedgangen er lidt mere "pow" og intens.

Du får:
- Op til 60 minutters fotografering
- Inkl. 6 billeder til digitalt brug
- Mulighed for tilkøb af ekstra digitale billeder
- Lån af op til 3 kjoler
- Personligt online galleri til download af billederne
- Mulighed for tilkøb af print

1.500,- 
inkl. kørsel på Lolland-Falster

Graviditetssession i studio

Er du mere til studie billeder, så har jeg studie i Maribo, på Midtlolland. Her er muligheder mange om du ønsker at få taget billeder i lingeri eller måske helt uden noget på. Billederne kan også sagtens være med nogle af mine kjoler.

Du får:
- Op til 60 minutters fotografering
- Inkl. 6 billeder til digitalt brug
- Mulighed for tilkøb af ekstra digitale billeder
- Lån af op til 3 kjoler
- Personligt online galleri til download af billederne
- Mulighed for tilkøb af print

1.500,- 

Før din fotografering

Det kan være svært at vælge tøj til en gravidfotografering, så derfor taler vi sammen nogle dage før fotograferingen om dine ønsker til billederne. Jeg har også flere graviditetskjoler, som du er velkommen til at låne.

Hvornår er bedst

Jeg anbefaler fotograferingen mellem uge 28-34. På det tidspunkt begynder maven som oftest at have en fin størrelse, og er helt perfekt til fotografering. Men husk det er individuelt, hvordan din mave vokser, og hvordan du føler dig, så kontakt mig gerne, hvis du er i tvivl. 

Gode råd

  • Skal du foreviges i nogle af mine kjoler, er undertøj i nude/hudfarve at foretrække. Sort og hvidt kan også bruges (tag trusser med i begge farver hvis vi skal bruge flere kjoler).
  • Stropløs BH er klart at foretrække. Har du ikke sådan en KAN vi gemme stropperne efter bedste evne, men dette fylder lidt og kan nogle gange ses.
  • Sørg for at ankomme i løst tøj samt strømper og undertøj der ikke sidder stramt og laver mærker i huden. Fodtøj du kan komme nemt i og ud af er også, at foretrække.
  • Medbring gerne nogle pæne sko (eksempelvis stiletter, sandaler eller ballarinaer) så vi kan lave billeder både i bare tæer og med sko.
  • Har du langt hår, så tag med så vi både kan lave med løst og opsat hår.