Konfirmand

Konfirmation er en stor dag for både konfirmander og forældrer. Det skal selvfølgelig foreviges, så konfirmanderne igennem hele livet kan se tilbage på dagen, hvor de trådte ind i de voksnes rækker. 

 Konfirmationer samler familien. Billeder af generationer på kryds og tværs og den unge hovedperson som får lov til at "shine" for en dag. Mit fokus ligger på at i får den oplevelse i forventer. Inden det hele starter har vi sammen snakket omkring hvad i forventer af billederne. Alt er i spil. Lige fra gode ideer til steder vi kan tage billederne. Som jeres fotograf tager jeg altid udgangspunkt i de behov i har.

Hvordan foregår det

De fleste konfirmationer jeg tager billeder ved starter i kirken. Her er der gode muligheder for at få gruppebilleder med de andre konfirmander og stemningsbilleder med familien.

Uden for kirken fanger jeg den gode stemning blandt de unge og alle familierne. Der sker rigtigt meget på det tidspunkt og som gæst ser man ikke det hele. Jeg sørger for at i får rigeligt med billeder af stemningen på stedet.

Efter kirke tager vi hen til det sted vi har aftalt for at tage billeder af jeres barn. Det er meget forskelligt hvad man er til. Pigerne er ofte til det romatiske som en skov, park, sø eller lignende. Drengene er mere på det rå. Her kan en skaterbane, et sted med graffiti eller andet bruges. Det vigtigste er at det altid er med udgangspunkt i jeres behov. Så her er ingen regler.

Kontakt mig for yderligere information.

I får:
- Fotografering ved kirke
- Portræt billeder af konfirmanden
- Personligt online galleri til download af billederne
- Mulighed for tilkøb af print

2.200,-
inkl. kørsel på Lolland-Falster