Familiefotografering

Skal i have lavet nogle flotte og kreative familiebilleder af børnene, dine søskende, gruppebilleder af større familier eller noget helt andet? Hvis i besøger mig, kan vi tage traditionelle studiebilleder eller billeder med naturen som smuk baggrund.  Især i  naturen skabes der hurtigt en afslappet stemning for børnene og det er absolut sjovest hvis vi kan gøre det til en leg. Jeg kan også komme til jer og følge jer derhjemme.
Mulighederne er mange.

Sådan foregår det

Vi hygger os, og jeg fanger familiens kærlighed og nærvær i billeder.

Ved en fotografering hos mig er nøgleordene "tryghed og tillid". For hvis ikke jeg får det fra børnene, så får vi ikke de billeder alle parter drømmer om. Så det foregår helt stille og roligt, jeg springer ikke rundt med en bamse, og vil ha dem til at grine. De smiler til mig, når de er klar til det, og det gir ægte billeder.

Så tuller vi rundt og hygger os, indtil jeg enten siger, at vi har rigeligt, eller vi vurdere, at nu er det nok for børnene. For selvfølgelig skal der gerne komme gode billeder ud af det, men vigtigst er, ikke at overskride børnenes grænser.

Vejret...er vi ikke herre over. Men i langt det meste vejr, kan man sagtens lave super flotte billeder, og det er et vilkår med udendørs fotografering. 


Studiebilleder i studiet i Maribo eller billeder hjemme hos jer selv er også en mulighed. Kontakt mig endelig for mere information


I får:
- Op til 60 minutters fotografering
- Op til 5 personer
- Inkl. 6 billeder til digitalt brug
- Mulighed for tilkøb af ekstra digitale billeder
- Personligt online galleri til download af billederne
- Mulighed for tilkøb af print

1.500,- 
inkl. kørsel på Lolland-Falster